Στην Αργεντινή οι δύο Σεμπαστιάν

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο ράλι συνεχίζεται με τους αγώνες στην Αργεντινή που θα διεξαχθούν στο διάστημα 1-3 Μαΐου με τη γαλλική μονομαχία ανάμεσα σε Σεμπαστιάν Οζιέ Λεμπ και Σεμπαστιάν Λεμπ να κυριαρχεί.Στον πέμπτο αγώνα για το WRC στρέφονται τα βλέμματα τις επόμενες τρεις ημέρες με τους δύο γάλλους να κοντράρονται για την πρώτη θέση.
Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μόντε Κάρλο νικητής αναδείχθηκε ο Σεμπάστιαν Λεμπ με Citroen. Ομως στη συνέχεια ο Σεμπάστιαν Οζιέ επικράτησε στο δεύτερο αγώνα στη Σουηδία. Την απουσία του Λεμπ στα ράλι του Μεξικού και της Πορτογαλίας εκμεταλλεύτηκε επίσης ο Οζιέ για να πάρει την πρώτη θέση.
Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατέχει ένα σημαντικό ρεκόρ στο ράλι της Αργεντινής μετρώντας 7 κατακτήσεις από το 2005 με μοναδική απώλεια αυτή του 2010 που βρήκε νικητή τον Γιούχο Χάνινεν. 
Ο Οζιέ από την πλευρά του δεν έχει νικήσει ποτέ στην Αργεντινή, αλλά αυτό που έχει ως στόχο για φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με 54 βαθμούς διαφορά από τους άλλους οδηγούς ο γάλλος οδηγός βρίσκεται σε καλό στάδιο.
Το ράλι της Αργεντινής περιλαμβάνει 14 ειδικές διαδρομές. Αρχίζει σήμερα με τη σούπερ ειδική, ενώ ακολουθούν τέσσερις ειδικές τη Μεγάλη Πέμπτη, τέσσερις συν τη δεύτερη σούπερ ειδική τη Μεγάλη Παρασκευή και τέσσερις το Μεγάλο Σάββατο. 
 
Αναλυτικά η βαθμολογία των οδηγών:
1. Σεμπαστιάν Οζιέ 102 
2. Μίκο Χιρβόνεν 48 
3. Σεμπαστιάν Λεμπ 43 
4. Μαντς Όστμπεργκ 
5. Γιάρι Μάτι-Λάτβαλα 
6. Ντάνι Σόρντο 27 
7. Τιερί Νουβίλ 25 
8. Νασέρ Αλ-Ατίγια 20 
9. Μάρτιν Πρόκοπ 20 
10. Εβγκένι Νόβικοφ 15