Στην Βαλένθια για μεταγραφικούς στόχους οι άνθρωποι του Πλατανιά


Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαλένθια ταξίδεψαν την Παρασκευή ο πρόεδρος του Πλατανιά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Στέλιος Βαρουξάκης και Δημήτρης Μαθιουλάκης, προκειμένου να παρακολουθήσουν μεταγραφικούς στόχους.Οι δύο Χανιώτες παράγοντες αναχώρησαν την Παρασκευή (26/4) το πρωί από τα Χανιά και μέσω Αθηνών "πέταξαν" για Ισπανία. Εκεί τους περιμένει ο Ισπανός μάνατζερ με τον οποίο στον Πλατανιά υπάρχει συνεργασία τους τελευταίους μήνες (λόγω και της μεταγραφής του Κάστελς) και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρόεδρος του Πλατανιά τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τον εμπιστεύεται απόλυτα…

Πρόσφατα μάλιστα ο Ισπανός ατζέντης βρέθηκε στα Χανιά για μερικές μέρες όπου είχε στενή συνεργασία με τον κ. Βαρουξάκη, συνεπώς η αποστολή των παραγόντων της διοίκησης του Πλατανιά στην Ιβηρική Χερσόνησο έχει αποκτήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση.

Πρόεδρος και γενικός αρχηγός του Πλατανιά θα παρακολουθήσουν δύο παιχνίδια της Σεγούντα Ντιβιζιόν (Β’ Εθνική) και ένα της Γ’ Εθνικής, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι συγκεκριμένα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα πέσουν στην αντίληψή τους. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η έκτακτη αποστολή στην Ισπανία παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και απομένει να φανεί το αποτέλεσμά της...

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/4) για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά το οποίο διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο του Μάλεμε, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να πραγματοποιεί εσωτερικό διπλό.

Αυτή, ήταν και η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, καθώς το σαββατοκύριακο (27 και 28/4) θα υπάρξει ρεπό.

Θυμίζουμε πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Πλατανιά είναι προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη (30/4) με το φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.