Στην Καλαμαριά ο Γκουγκουλιάς

Μεταγραφών συνέχεια για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που την Τετάρτη ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, Γιώργου Γκουγκουλιά, ο οποίος αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό.
Μετά τον Γιάννη Βέργο, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς γίνεται ο δεύτερος παίκτης που ντύνεται στα κοκκινόμαυρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού την Τετάρτη ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση των Ποντίων.

Ο 30χρονος επιθετικός βρέθηκε και παλιότερα στο στόχαστρο των «ροσονέρι», ενώ θα καλύψει τα κενά στη γραμμή κρούσης, μετά τη φυγή των Διαμαντόπουλου και Κράββαρη. Βεβαίως, αναμένεται να «κλείσει» ακόμα ένας φορ, είτε μείνει ο Λεπτοκαρίδης, είτε όχι.

Ο Γκουγκουλιάς θα συναντήσει δυο παλιούς γνώριμους, τους άλλοτε συμπαίκτες του Καρατζιοβαλή (Άρης) και Μανουσαρίδη (Πιερικός-Πανσερραϊκός).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ποντίων για τον έμπειρο στράικερ:

"Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Γκουγκουλιά, με διάρκεια συμβολαίου ενός έτους. Ο 30χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παύλο Μελά, Άρη, Πιερικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραικό και φυσικά αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του. Η Π.Α.Ε. του εύχεται υγεία και να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά".