Στην Πολωνία Αρβανίτη/Καραγιάννη

Η εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (30/06) στην Πολωνία για να συμμετάσχει στο τουρνουά του παγκοσμίου σίρκουι.Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πέννυ Καραγκούνη πανηγύρισαν την πρώτη τους επιτυχία σαν νέο δίδυμο για την εθνική ομάδα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης και είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που θα τις καθιερώσουν. 
Αντίπαλες για τον πρώτο αγώνα (Δευτέρα 01/07, 14:00) στην Πολωνία θα είναι για ακόμη μία φορά οι ιταλίδες Τσικολάρι/Μενεγκάτι. Οι ελληνίδες αθλήτριες αναμετρήθηκαν δύο φορές με τις ιταλίδες στους Μεσογειακούς Αγώνες μετρώντας δύο ήττες, μία στην πρεμιέρα των αγώνων και μία στον τελικό. 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής, τόνισε: "Δεν ξέρω πόσες φορές θα χρειαστεί να παίξουμε για να τις κερδίσουμε, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Θα έρθουν σιγά, σιγά κι οι νίκες στο παγκόσμιο αρκεί να υπάρχει υπομονή και πίστη. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα», είπε και συμπλήρωσε: «Η ψυχολογία έχει αλλάξει κυρίως μετά τη νίκη στον ημιτελικό με τις Τζιόρια/Τζιομπίνι, που ήρθε απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου FIVB. Παρά τους λίγους μήνες δουλειάς υπάρχει βελτίωση κι αυτό είναι που με ικανοποιεί".