Στηρίζει τον Ζανέτι ο Στραματσιόνι

Στο πλευρό του Χαβιέ Ζανέτι βρίσκεται ο προπονητής της Ιντερ, Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος υποστήριξε πως θα περιμένει την επιστροφή του αργεντινού στην ενεργό δράση. Παράλληλα, ο τεχνικός των "νερατζούρι" δεν δίστασε να τονίσει πως ο Ζανέτι είναι κάτι ταυτόσημο με την Ιντερ.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στραματσιόνι στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας:

"Ο Ζανέτι δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης. Ο Ζανέτι είναι η Ιντερ. Και όπως η Ιντερ πρέπει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή, έτσι και αυτός πρέπει να παλέψει όπως έκανε πάντα, προκειμένου να επιστρέψει για να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Από τη μεριά μου θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα έχει προσφέρει φορώντας τη φανέλα του συλλόγου, αλλά και για τη βοήθεια που πρόσφερε σε μένα, από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα.

Τον περιμένω, τον θέλω στο πλάι μου το συντομότερο δυνατό, ώστε μαζί να οδηγήσουμε την Ιντερ στις επιτυχίες που η διοίκηση και ο κόσμος μας αξίζουν.

Η προσφορά του είναι σημαντικότατη, όλοι τον περιμένουμε να επιστρέψει για να γράψουμε μια ακόμα πιο όμορφη ιστορία. Μια ιστορία που θα μας βρει ξανά στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Σε αυτή τη νέα ιστορία, ο Χαβιέ Ζανέτι θα είναι ο αρχηγός μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο".