Στηρίζουν την Εθνική ομάδα οι "Πελαργοί"

Η ήττα της Εθνικής ομάδας από την Φινλανδία στεναχώρησε όλους τους Ελληνες φιλάθλους και έφερε προβληματισμό ενόψει της συνέχειας, αλλά οι "Πελαργοί" δίνουν ένα μήνυμα πίστης και ελπίδας, τονίζοντας πως θα είναι και στη Λιουμπλιάνα στο πλευρό της γαλανόλευκης, μέχρι τέλους!Διαβάστε τι γράφτηκε στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

"Πέρα από τις αναλύσεις, πέρα από το σωστό ή το λάθος, τα γκαρντ ή τους ψηλούς, τους προπονητές και την ομοσπονδία, τους διαιτητές, τους Φινλανδούς και τα Nokia που αγοράσαμε, πλέον η ΜΟΝΗ αλήθεια είναι ότι είμαστε ΤΩΡΑ εδώ! Φέραμε τα δύσκολα μπροστά μας πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε! Αυτό έγινε! Αν το αξίζει η ομάδα το παραπάνω, θα το μάθουμε πλέον νωρίτερα! Με Ισπανία, Σλοβενία και Κροατία, η ομάδα θα μας δείξει τι να περιμένουμε σε αυτό το Eurobasket!

Μην ξεγελιέστε όμως μερικοί και μην παρασύρεστε! Κανένας παίχτης μας δεν σουτάρει για να το χάσει, και κανένας προπονητής δεν κατεβαίνει για να ηττηθεί. Και εμείς και οι αντίπαλοι! ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ! Και έχουμε δει και νίκες απίστευτες και ήττες απρόσμενες! Έχουμε ξαναέρθει με την πλάτη στον τοίχο και έχουμε δει τον χρόνο να τελειώνει πολλές φορές!

Όμως, όπως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, έτσι και τώρα, με πίστη και αγάπη, με την φωνή και την καρδιά μας, θα στηρίξουμε την ομάδα μας και θα της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην 2η φάση! ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ!"