Στη λίστα και ο Γιοβάνοβιτς

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι το φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εξετάζει, πάντως κι άλλες λύσεις. Μία εξ αυτών είναι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.Η περίπτωση του σέρβου κόουτς έχει καλές προοπτικές, καθώς είναι αλήθεια πως πετύχει σημαντικά πράγματα στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλο μπάτζετ. Είναι επίσης γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και το κασέ του είναι στα... μέτρα του Παναθηναϊκού.
Αυτή τη στιγμή ο 51χρονος προπονητής βρίσκεται σε φάση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον κυπριακό σύλλογο, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό…
Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal», τις προηγούμενες μέρες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος είχε εργαστεί στον Άρη.
Την ίδια ώρα, από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις του Πάουλο Σόουζα κι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Είναι δεδομένο, πάντως, πως για την ώρα τουλάχιστον, προβάδισμα έχει ο Γιάννης Αναστασίου.
Οσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή παραμένει ανοιχτό. Η περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα φαίνεται πως δεν προχωράει, λόγω της αντίδρασης των φιλάθλων, ενώ ο Λυμπερόπουλος ανακοίνωσε πως δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.
Ετσι, το θέμα παραμένει ανοιχτό, με τις περιπτώσεις Φύσσα και Βόκολου να βρίσκονται στο τραπέζι.