Στις 2/10 η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ και όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/9) η επίσημη παρουσίαση των σχεδίων θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε εκ νέου την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει πως πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη της Ενωσης παίζει η κατασκευή νέου γηπέδου.
Οι εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα "τρέχουν" με γοργούς ρυθμούς και το μεσημέρι της Δευτέρας (23/9) έλαβε χώρα μία ακόμα σημαντική εξέλιξη.
Στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη συναντήθηκαν ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη, αλλά και τον αρχιτέκτονα, Θανάση Κυρατσού, που έχει αναλάβει να σχεδιάσει το νέο γήπεδο της Ενωσης.
Παρόντες ήταν και οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι της πόλης, Γιώργος Καραβίας, Νίκος Παπανικολάου, Αδαμάντιος Παϊδας και Μαρία Χατζηδάκη.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στη συνάντηση βρέθηκαν και συνεργάτες του αρχιτέκτονα από την "Dimand SA", αλλά και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.
Ολοι αυτοί, που έχουν αναλάβει να τρέξουν το πρότζεκτ του γηπέδου συζήτησαν και ανέλυσαν τις λεπτομέρειες για το νέο "σπίτι" της Ενωσης, ενώ ο Μελισσανίδης έκανε ήδη στους παρευρισκόμενους μια πρώτη παρουσίαση των σχεδίων.
Στόχος των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να συνεχιστεί το πρότζεκτ με το ίδιο γρήγορους ρυθμούς και οι μπουλντόζες να αρχίσουν να δουλεύουν στις αρχές του νέου έτους.