Στον τελικό με… εξάρες, φουλ για νταμπλ η Μπάγερν

Η Μπάγερν προκρίθηκε στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου, διασύροντας με 6-1 την Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο. Χατ-τρικ ο Μάριο Γκόμες, από ένα γκολ οι Μάντζουκιτς, Ρόμπεν και ΣακίριΕτοιμη να διεκδικήσει το νταμπλ είναι η ομάδα του Γιουπ Χάινκες. Η Μπάγερν σκόρπισε με 6-1 την Βόλφσμπουργκ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει μία εκ των Στουτγκάρδη και Φράιμπουργκ.
Οι πρωταθλητές Γερμανίας προηγήθηκαν με τον Μάτζουκις και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ρόμπεν, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ο Ντιέγκο μείωσε, δίνοντας προσωρινά ελπίδες στους "λύκους. ¨
Στις αρχές της επανάληψης ο Σακίρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέλαβε δράση ο Γκόμες, που με χατ-τρικ σε έξι λεπτά διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Βούιτεν, Ντάντε, Κοντέντο, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (63' Λουίζ Γκουστάβο), Ρόμπεν (74' Ραφίνια), Σατσίρι, Μάντζουκιτς (77' Μάριο Γκόμεθ).
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Φάγκνερ (61' Ντοστ), Μάντλουνγκ, Νάλντο, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Πόλακ (73' Τρες), Μεντόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Ντιέγκο, Χασέμπε, Όλιτς (73' Χέλμες).
 
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:
 
Τρίτη (16/4)
Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ 6-1 (17' Μάντζουκιτς, 35' Ρόμπεν, 50' Σακίρι, 80, 83' και 86' Μάριο Γκόμεθ / 45' Ντιέγκο)
 
Τετάρτη (17/4)
Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ (21:30GR)