Στους εκλεκτούς του Σάντος ο Σάμαρης

Στους εκλεκτούς του για τα ματς με το Λιχτενστάιν και τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ συμπεριέλαβε τον Ανδρέα Σάμαρη ο Φερνάντο Σάντος. Στην αποστολή και ο Στέφανος Καπίνο, εκτός έμεινε πάλι ο Φάνης Γκέκας

Τις καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό εξαργυρώνει ο Ανδρέας Σάμαρης, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών κόντρα σε Λιχτενστάιν και Σλοβακία.
Ο Σάντος παρακολούθησε την εξέλιξη του πρώην παίκτη του Πανιωνίου, που παρουσίασε το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να γίνει διεθνής.
Από εκεί και πέρα, ο πορτογάλος τεχνικός επανέφερε στην Εθνική τον Στέφανο Καπίνο, ενώ αντίθετα για ακόμα μία φορά έμεινε εκτός ο Φάνης Γκέκας, που είχε μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζουμε πως η Εθνική μας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με την Βοσνία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει θέση για τα μπαράζ. Παράλληλα ελπίζει σε μία γκέλα της Βοσνίας, ώστε με δύο νίκες της στα δύο τελευταία ματς να πάρει την πρωτιά, που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Αναλυτικά οι εκλεκτοί:
Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).
Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία στις 11 Οκτωβρίου και το Λιχτενστάιν στις 15 του ίδιου μήνα. Αμφότερα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Καραϊσκάκη.
 
.