Στοχ: Ηρθαμε για να κερδίσουμε

Σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Αλκμααρ το βράδυ της Πέμπτης (3/10) έδωσε ο Μίροσλαβ Στοχ
Ο Στοχ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Τβέντε και ως εκ τούτου οι ολλανδοί εκπρόσωποι του Τύπου τον υποδέχθηκαν πολύ ζεστά, όπως φυσικά και τον συμπατριώτη τους, Χουμπ Στέφενς.
Ο σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την απουσία του Στέφενς από τον πάγκο και τόνισε πως ο Δικέφαλος πήγε στην Ολλανδία για να κερδίσει.
Αναλυτικότερα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το αν έχει πει κάτι τους συμπαίκτες του για το ολλανδικό ποδόσφαιρο: "Όχι δεν έχω πει κάτι. Είναι μία τεχνική ομάδα η Άλκμααρ, το είδαμε και κόντρα στην Αϊντχόφεν".
Για τις αναμνήσεις του από την Τβέντε: "Έχω καλές αναμνήσεις από την Ολλανδία".
Για το αν αισθάνεται ότι πλέον είναι καλύτερος παίκτης: "Δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, σίγουρα είμαι μεγαλύτερος, αλλά δεν θέλω να κρίνω τον εαυτό μου".
Για το αν άλλαξε σαν άνθρωπος από τότε που ήταν στην Ολλανδία: "Ελπίζω να μην έχω αλλάξει, είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να χαμογελάει".
Για την απουσία του Στέφενς από τον πάγκο: "Είναι παράξενο ότι θα λείπει ο προπονητής, θα συμβεί πρώτη φορά στην καριέρα μου. Καμιά φορά γυρνάς ασυναίσθητα στον πάγκο και δεν τον βλέπεις. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε".
Για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Σάλκε: "Μακάρι να έρθει άλλο ένα τέτοιο γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, όχι τι θα κάνω εγώ. Νομίζω ότι αν κάνουμε καλή εμφάνιση, θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα".
Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα: "Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίσουμε, μετά το παιχνίδι θα μπορώ να σας πω περισσότερα".