Στοχ: Ο Στέφενς το... γύρισε

Ο Μίροσλαβ Στοχ μοιράζεται τη... δόξα του γκολ που πέτυχε στη Veltins Arena με τον προπονητή του Χουμπ Στέφενς, καθώς ήταν αυτός που... ξύπνησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη διάρκεια του ημιχρόνου.Ο Σλοβάκος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, ενώ μίλησε στην UEFA και για το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Σάλκε.

"Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας αλλά είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εντελώς εκτός ρυθμού αγώνα. Στο ημίχρονο ο κόουτς εξήγησε σε όλους μας τι πρέπει να κάνουμε και είδατε όλοι τη διαφορά στο δεύτερο 45λεπτο", είπε αρχικά ο Σλοβάκος και συνέχισε αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε...

"Ενιωσα ότι είχα το πλεονέκτημα στο ένας-με-έναν, έτσι έκοψα προς τα μέσα και προσπάθησα να σουτάρω. Την τελευταία στιγμή είδα τον τερματοφύλακα να είναι λίγο πιο κοντά στην αριστερή γωνία και προσπάθησα να σημαδέψω στην άλλη πλευρά. Τελικά αποδείχθηκε καλή απόφαση".

Οσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, είπε: "Είναι φοβερό ότι είμαστε μόλις ένα παιχνίδι μακριά από τα φάση των ομίλων, ακόμα κι αν ήμασταν λίγο τυχεροί που η Μέταλιστ αποκλείστηκε με τιμωρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρό, όλα μπορούν να γίνουν και τώρα έχουμε την ευκαιρία μας. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι καλό. Η Σάλκε τώρα έχει την πίεση γιατί πρέπει να σκοράρει, οπότε ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει".