Στο Μπάνσκο το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πανθρακικού

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού, με την ομάδα να ξεκινά προπονήσεις στις 25 Ιουνίου, όπως ενημέρωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΠΑΕ.Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Πανθρακικού:

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου πρόκειται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 με το 1ο στάδιο να πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Χάρη Μαυρομάτη, βρέθηκαν στην γειτονική Βουλγαρία όπου και επισκέφτηκαν αθλητικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Bansko.

Μετά από την σχετική επιθεώρηση των χώρων αλλά και των γηπέδων αποφασίστηκε ο Πανθρακικός να πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας και θα αρχίσει στις 15.07. Η παραμονή στο Bansko περιλαμβάνει 3 φιλικά παιχνίδια.

Η επιστροφή στην Κομοτηνή έχει προγραμματιστεί για τις 27.07 και ήδη προγραμματίζονται τα πρώτα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.