Στο πλευρό του Τσολακίδη και οι παίκτες μετά τον Σαββίδη

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ευαισθητοποιήθηκαν με τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ, Μπάμπη Τσολακίδη, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι και θα δώσουν χρήματα για τα έξοδα της μητέρας του για το διάστημα παραμονής της στην ΙσπανίαΜετά τον Ιβάν Σαββίδη και οι παίκτες του Δικεφάλου ευαισθητοποιήθηκαν για το πρόβλημα του Μπάμπη Τσολακίδη. Σε επικοινωνία που υπήρξε με το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετέφερε την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του να συνεισφέρουν οικονομικά για τον άτυχο οπαδό που έχασε το πόδι του στο ατύχημα των Τεμπών.
Στον έμπειρο επιθετικό μεταφέρθηκε πως το ποσό έχει συμπληρωθεί για την αντικατάσταση του τεχνητού ποδιού του Τσολακίδη, όμως ο "Σάλπι" επέμενε να δοθεί κάποιο ποσό. Αυτό έγινε τελικά αποδεκτό και τα χρήματα (παικτών αλλά και τεχνικού τιμ) θα "χρησιμοποιηθούν" για να καλύψει η μητέρα του συγκεκριμένου φιλάθλου τα έξοδά της το διάστημα της παραμονής της στην Ισπανία (όπου θα αντικατασταθεί το πόδι του άτυχου οπαδού).
Να σημειωθεί πως η κ. Ειρήνη (μητέρα του Τσολακίδη) θα μεταβεί στο εξωτερικό με τα αεροπορικά εισιτήρια να έχουν πληρωθεί από οπαδούς των "ασπρόμαυρων".
Να υπενθυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κάλυψε τα μισά χρήματα (15.000 ευρώ και τα υπόλοιπα συγκεντρώθηκαν με την βοήθεια των οπαδών) που απαιτούνται ώστε να αποκτήσει πρόσθετο μέλος ο Μπάμπης Τσολακίδης.