Στραματσόνι: Δώσαμε απαντήσεις

Ο τεχνικός της Ιντερ, Αντρέα Στραματσόνι, παρουσιάστηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Τότεναμ, αλλά ικανοποιημένος από την εμφάνιση.Την Πέμπτη (14/3) οι "νεραντζούρι" επικρατήσαν της Τότεναμ με 3-0, φέρνοντας το ματς στην παράταση. Παρά το γκολ των Αγγλων, η ιταλική ομάδα συνέχισε να πιστεύει στην πρόκριση, πέτυχε το 4ο γκολ, αλλά δεν πρόλαβε να πετύχει μια επική ανατροπή, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη φετινή της πορεία στο Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ιταλός κόουτς της Ιντερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τότεναμ:

Για τον αγώνα απέναντι στην Τότεναμ, ο Στραματσόνι τόνισε: "Η ομάδα μου έδωσε απαντήσεις σε όλες τις κριτικές που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Μπορεί να μην καταφέραμε να προκριθούμε, αποκλειστήκαμε, όμως, με περηφάνια και αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά".

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της Ιντερ να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις 3 πρώτες στη βαθμολογία, διεκδικώντας έξοδο στο Champions League, ο ιταλός προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν επαναλάβουμε την αποψινή εμφάνιση και στο Καμπιονάτο, τότε μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε, δίνοντας ικανοποίηση στον κόσμο και τον πρόεδρό μας, ο οποίος μας στηρίζει θερμά", σημείωσε ο προπονητής της Ιντερ.

Οσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα του Μιλάνο, ο Στραματσόνι είπε: "Στο τέλος της σεζόν ο πρόεδρος θα κρίνει τη δουλειά μου και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσουμε μαζί. Από τη μεριά μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω, να δουλεύω σκληρά, προσπαθώντας για το καλύτερο".