Συλλήψεις πριν από το Χολαργός - ΑΕΚ

Στη σύλληψη 8 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, Χολαργός - ΑΕΚ για τη Β` Εθνική του μπάσκετ.Η αστυνομία εντόπισε τα συγκεκριμένα άτομα σε χώρο γύρω από το γήπεδο του Χολαργού και κατόπιν έρευνας διαπίστωσε πως είχαν στην κατοχή τους 20 μολότοφ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (7-4-2013) και πριν την έναρξη προγραμματισμένου αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού, εντοπίσθηκε πλησίον του Γυμναστηρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α. ομάδα οκτώ (8) ημεδαπών ηλικίας 21 έως 33 ετών να κατέχουν ένα (1) πλαστικό κιβώτιο που περιείχε είκοσι (20) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ) και συνελήφθησαν.
Επίσης λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α. στον προαύλιο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων ένας (1) 33χρονος ημεδαπός να κατέχει έναν (1) υαλοθραύστη και ένα (1) σπρέι πιπεριού και συνελήφθη.
Την ίδια ώρα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πλησίον του Γυμναστηρίου ένας (1) 35χρονος ημεδαπός να κατέχει εντός αυτοκινήτου, το οποίο μόλις είχε σταθμεύσει, μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και ένα (1) σπρέι και συνελήφθη.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της παράβασης των Διατάξεων "σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες" και παράβαση των Νόμων "περί όπλων", "περί εξωσχολικού αθλητισμού", "καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις" και "περί ίδρυσης οργάνωσης και λειτουργίας αθλητικών επαγγελματικών ενώσεων".
Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».