Συμφωνία με Σάντερλαντ για Μαυρία

Παναθηναϊκός και Σάντερλαντ έφτασαν σε προφορική συμφωνία για την μεταγραφή του Χάρη Μαυρία και ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier LeagueΕτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα της καριέρας του και να αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- πρωτάθλημα του κόσμου είναι ο Χάρης Μαυρίας.
Ο Παναθηναϊκός  αποδέχθηκε την πρόταση της Σάντερλαντ, που προσέφερε 3 + 1 εκ. ευρώ, και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί ο Μαυρίας στις "μαυρόγατες".
Την είδηση επιβεβαιώνει η πράσινη ΠΑΕ, που με τα χρήματα αυτά θα πάρει μεγάλη οικονομική ανάσα.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας άνθρωπος της αγγλικής ομάδας είχε βρεθεί στην Ελλάδα πριν περίπου δύο εβδομάδες, προσφέροντας στον Παναθηναϊκό 2 + 1 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Μαυρία.
Οι πράσινοι είπαν "όχι" στην πρόταση αυτή, αλλά η Σάντερλαντ επανήλθε με καλύτερη προσφορά, την οποία και αποδέχθηκε το Τριφύλλι. Η συμφωνία έκλεισε στα 3 εκ. ευρώ και οι πράσινοι θα εισπράξουν ένα ακόμα αν ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά σύντομα, ενώ ο Μαυρίας ετοιμάζει βαλίτσες ώστε να μεταβεί στην Αγγλία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.