Σφαιρόπουλος: Διαφορετικό ματς στο Ρέθυμνο

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για τις θέσεις 3-4 στο Ρέθυμνο με τον ΑΓΟΡ θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο της Νέας Σμύρνης, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας παράλληλα πως οι κυανέρυθροι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40' και να ακολουθήσουν το πλάνο τους, για να κάνουν το 2-0."Ο δεύτερος αγώνας είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο, γιατί παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο έχει χάσει στην έδρα του μόνο από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40' και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχοντας μεταφέρει μετά το 1-0 την πίεση στον αντίπαλο μας", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκ Πέιν είπε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της.

Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατή και επιθετική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι".