Σφαιρόπουλος: Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, στάθηκε στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες του, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Απόλλωνα και του Βετούλα."Ηταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Επρεπε να διαχειριστούμε τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού αλλά και να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, οργανωμένη μέσα στο γήπεδο.
Γενικώς ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μας στη σχεδίαση αντιμετώπισης του αντιπάλου.

Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως ακριβώς τον περιμέναμε αφού ο Απόλλων είναι μία ποιοτική και αθλητική ομάδα με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους.
Στην πρώτη περίοδο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να μαζέψουμε τη διαφορά και να αποφύγουμε την πίεση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλά ψυχικά αποθέματα ειδικά στο φινάλε.
Κάναμε βέβαια λάθη αφού δεν δώσαμε τα φάουλ που είχαμε στον αντίπαλο. Κερδίζουμε όμως εμπειρίες μέσα από τέτοια ματς. Ισως αυτή η νίκη να είναι η μεγαλύτερη της σεζόν έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τα τεράστια ψυχικά αποθέματά τους αλλά και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε όπως και στον Απόλλωνα και τον Νίκο Βετούλα ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει ταλέντο και παράγει έργο", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.
Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Παππάς είπε: "Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα σαν τον Απόλλωνα ο οποίος όπως είχε δείξει και στο ματς του πρώτου γύρου είναι σπουδαία ομάδα.
Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στο φινάλε ένοιωθα καλά στην τελευταία επίθεση αλλά και ο Βλάντο που πήρε τη μπάλα έχει αποδείξει ότι μπορεί και έχει βάλει πολά κρίσιμα σουτ. Τράβηξε δύο παίκτες επάνω του, μου έδωσε τη μπάλα και το έβαλα".