Σφαιρόπουλος: Σημασία έχει η ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση

Στην ομαδικότητα που έδειξε ο Πανιώνιος σε άμυνα και επίθεση στάθηκε, μετά την νίκη επί του ΑΓΟΡ, ο προπονητής των κυανέρυθρων, Γιάννης Σφαιρόπουλος."Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό θύμιζε παιχνίδια περυσινής σειράς του μικρού τελικού.

Για εμάς είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε όταν το Ρέθυμνο βγήκε μπροστά, επίσης ότι οι αυτοματισμοί μας αρχίζουν να βγαίνουν σιγά - σιγά. Θέλουμε ακόμα χρόνο για να "λυθούμε" σε κάποια ελεύθερα σουτ που χάσαμε.

Το πιο σημαντικό είναι όχι ότι κερδίσαμε γιατί δεν παίζουμε για το αποτέλεσμα αλλά για να βελτιωνόμαστε δεν έχουν σημασία τόσο το αποτέλεσμα στα παιχνίδια, αλλά σημασία έχει η ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση.

Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Τα παιδιά αφομοιώνουν την φιλοσοφία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να εκτελούμε πιστά το πλάνο μας μέχρι το τελευταίο λεπτό", είπε αρχικά.

Για την κλήρωση του Eurocup, δήλωσε: "Αύριο (5/10) είναι το Eurocup. Ευελπιστούμε να μπούμε σε κάποιον όμιλο βατό για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο καλά παιχνίδια και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε".