Σόφο: Θα τα δώσουμε όλα για το 3-1 και την πρόκριση

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δνε έχιε τελειώσει τίποτα, παρά το 2-1 επί της Μπάρτσα. Ο διεθνής σέντερ υποσχέθηκε στους φίλους του Παναθηναϊκού πως την Πέμπτη (18/4) θα δώσουν τα πάντα για το 3-1 και την πρόκριση."Δεν θέλω να πω ότι θα κερδίσουμε. Θα υποσχεθώ ότι θα δώσουμε τα πάντα, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Η ομάδα αυτή θα δώσει το 110% για να κάνουμε το βήμα αυτό".

Οσο για το "κλειδί" της επικράτησης επί των Καταλανών, τόνισε: "Η ψυχραιμία ήταν το μυστικό. Όταν η Μπαρτσελόνα έφυγε μπροστά, κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, κάναμε αυτό που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Είναι κάτι σημαντικό για μία ομάδα που φτιάχτηκε φέτος και δεν υπάρχει η εμπειρία που υπήρχε. Αλλά τα καταφέρνουμε μία χαρά μέχρι στιγμής.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε σημείο του αγώνα για να ελέγχουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και να εκτελούμε τις οδηγίες. Είναι και για μας ψυχοφθόρο, αλλά πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να παίζουμε με υψηλούς σφυγμούς. Αυτή είναι η δουλειά μας".