Σύσκεψη κορυφής στο Λιμάνι

Μίτσελ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Χουάνχο Λορένθο και Γιάννης Βρέντζος συζήτησαν για την πορεία του Ολυμπιακού και έθεσαν επί τάπητος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν
Συνάντηση κορυφής έλαβε χώρα την Τετάρτη (3/4) στο Λιμάνι, με τους ερυθρολεύκους να αναλύουν την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, αλλά και να ξεκινούν να συζητούν με... ονόματα και διευθύνσεις σχετικά με την ενίσχυση του καλοκαιριού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς (τεχνικός σύμβουλος) και Χουάνχο Λορένθο (τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ) παρέδωσαν τις εκθέσεις τους για τους παίκτες που έχουν τσεκάρει αυτό το διάστημα, ενημερώνοντας τον Μίτσελ και τη διοίκηση για τις εντυπώσεις που έχουν σχηματίσει.
Από την πλευρά του, ο ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας προχώρησε σε έναν αναλυτικό απολογισμό των όσων έχουν γίνει επί ημερών του στο αγωνιστικό κομμάτι, εκφράζοντας την άποψή του για αυτά που έχει δει στα παιχνίδια της ομάδας και αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του για τους παίκτες που πιστεύει ότι είναι σε θέση να προσφέρουν τη νέα σεζόν αλλά και σε εκείνους που δεν τον έχουν ικανοποιήσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως θα αναλύσουν όλες τις πληροφορίες που αντάλλαξαν, με τις τελικές αποφάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου να αναμένεται να παρθούν τον ερχόμενο Μάη, μετά τη λήξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερυθρολεύκων.