Τάτος: Το φιλί της ζωής

Το πάθος και η θέληση των παικτών του Αρη για την νίκη ήταν τα στοιχεία που έφεραν το τρίποντο επί του Ατρομήτου σύμφωνα με τον Ανδρέα Τάτο, που χαρακτήρισε φιλί της ζωής αυτό το αποτέλεσμα.Ο 23χρονος μέσος και “χρυσός” σκόρερ του Αρη ανέφερε: “Ολοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Απομένουν δύο αγωνιστικές και εκεί θα τα δείξουμε όλα, μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες.

Κάναμε μια μεγάλη νίκη και δώσαμε το φιλί της ζωής στον ΑΡΗ, που είναι κρίμα να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Δεν του αξίζει και θα παλέψουμε για να δικαιώσουμε τον κόσμο, που έχει πικραθεί τόσο πολύ”.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Τάτος είπε: “Ήρθαμε για να μη χάσουμε. Έχουμε δει πολλά “θαύματα” να γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σώσουμε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο”.

Για τα “κλειδιά” που έφεραν το “διπλό”: “Το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Από εκεί και πέρα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλοι μας είχαν πεσμένους, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αν νικήσουμε την Τρίπολη, τότε θα έχουμε σωθεί κατά 90%.