Τέβες: Θέλω να μείνω στη Σίτι

Την πρόθεσή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε σε συνέντευξή του στη βρετανική «Sun» ο Κάρλος Τέβες.Το συμβόλαιο του αργεντινού άσου με τη Σίτι λήγει το 2014, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως θα ήθελε να μείνει ακόμη περισσότερη στην αγγλική ομάδα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» ο Τέβες τόνισε: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι και σκοπεύω να το τιμήσω. Για την ακρίβεια σκέφτομαι σοβαρά να το επεκτείνω, αν και ο σύλλογος με θέλει. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στο Μάντσεστερ και μετά το καλοκαίρι του 2014».

Η δήλωση αυτή ακούγεται ως πρόσκληση προς τη διοίκηση, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον παίκτη. «Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τους ανθρώπους της Σίτι, ούτε έχουν αφήσει να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα. Απλά εκφράζω την επιθυμία μου, τίποτε άλλο. Αν με καλέσουν να υπογράψω νέο συμβόλαιο, είμαι έτοιμος να το κάνω, αυτό είναι το νόημα όσων λέω».

Ο Τέβες εξήγησε ακόμη πως η περίοδος... κρίσης των σχέσεών του με την ομάδα έχει περάσει: «Τα πράγματα είναι διαφορετικά από πέρσι, όταν ήθελα να φύγω, τόσο από την ομάδα, όσο και από την Αγγλία. Φέτος ο σύλλογος μού συμπεριφέρεται εξαιρετικά και νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Για αυτό το λόγο θέλω να επεκτείνω το συμβόλαιό μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης.