Τέλος Γιάννης και Δημήτρης Κοιλιάρας από την Παναχαϊκή


Μετά τους Βοσκόπουλο και Ν' Τζιοντό, παρελθόν για την Παναχαϊκή αποτελούν, μια ημέρα πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών οι αδερφοί Κοιλιάρα, Δημήτρης και Γιάννης. Ευχαριστίες της ΠΑΕ στον Γιάννη, όχι όμως και στον Δημήτρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ  Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές  Δημήτρη  και Γιάννη Κοιλιάρα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο τον Γιάννη Κοιλιάρα για τα όσα προσέφερε αυτά τα τρία χρόνια που ήταν μαζί μας στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Κοιλιάρα ούτε για την αγωνιστική του συμπεριφορά, ούτε για την γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας παραπλάνησε την ομάδα μας ότι ήταν ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου 2013 και αφού εισέπραξε αξιοσέβαστο ποσό ως προκαταβολή τελικώς άρχισε να αγωνίζεται από τις αρχές Μαρτίου και σε σύνολο 30 αγώνων αγωνίστηκε μόνο τις τελευταίες 50 ημέρες σε 11 αγώνες εκ των οποίων αντικαταστάθηκε κατά την διάρκεια των αγώνων στους τέσσερις.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή του ζήτησε κατ’ επανάληψη να λύσει το συμβόλαιο του λόγω της ασήμαντης προσφοράς του, αλλά αυτός επέλεξε να το κάνει μετά τους αγώνες με την Νίκη Βόλου και  με τον Εργοτέλη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί αυτή την συμπεριφορά του ώστε να το πληροφορηθούν οι επόμενοι εργοδότες του διότι είναι κατακριτέο την σημερινή εποχή που το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απλήρωτοι, να υπάρχουν ποδοσφαιριστές σαν τον Δημήτρη Κοιλιάρα, οι οποίοι εξαπατούν αξιόπιστους ιδιοκτήτες, δεν προσφέρουν τίποτα αγωνιστικά και απαιτούν και το σύνολο των αποδοχών τους για να λύσουν το συμβόλαιό τους".

Στην τελική ευθεία για το προπονητήριο
Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέφερε πως μετά την συνεργασία που υπήρξε μεταξύ ανθρώπων της διοίκησης και επιλεγμένης  κατασκευαστικής εταιρείας, τα έργα για την κατασκευή του προπονητικού κέντρο θα ξεκινήσουν σύντομα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα στον χώρο του προπονητικού κέντρου στην Εγλυκάδα έγινε αυτοψία και επιτόπια μελέτη από την κατασκευαστική εταιρεία η οποία έχει επιλεγεί για την κατασκευή των αποδυτηρίων, του γυμναστηρίου, του φυσιοθεραπευτηρίου και του χώρου των γραφείων που θα στεγάσουν από το καλοκαίρι τις ποδοσφαιρικές ομάδες και τα γραφεία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.
 
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Θεόφιλος Βασιλειάδης είχε πολύωρη συνεργασία με τους κ. Τσαρτόλια, Παπαθωμά και τον γενικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Μάκη Τσουμάνη ώστε να οριστικοποιηθεί η ημέρα ενάρξεως των εργασιών.
 
2. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουν μεταφερθεί στον χώρο των γηπέδων του προπονητικού κέντρου οι ειδικές πέτρες που θα ενσωματωθεί το ποτιστικό και αποστραγγιστικό σύστημα των γηπέδων του προπονητηρίου".