"Ταπεινώθηκε ξανά η Μπάρτσα"

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου, με συνολικό σκορ 7-0, προκάλεσε απογοήτευση στο στρατόπεδο των Καταλανών, κάτι που αποτυπώνεται και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης (2/5). Από την άλλη, οι εφημερίδες της Μαδρίτης δεν έχασαν την ευκαιρία για καζούρα.Η "SPORT" στο πρωτοσέλιδο της έχει φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι και γράφει: "Χωρίς τον Θεό δεν έγινε το θαύμα". Η εφημερίδα σημειώνει, επίσης, το εξής: "Ο Μέσι δεν έπαιξε και η Μπάρτσα ταπεινώθηκε ξανά. Το τελικό 7-0 του ημιτελικού αντικατοπτρίζει την τακτική και σωματική ανωτερότητα της κατεδαφιστικής Μπάγερν".

Η "MUNDO DEPORTIVO" γράφει "Μεγάλη Μπάγερν", έχει φωτογραφία τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα να αποχαιρετούν και σημειώνει το εξής: "Οι Γερμανοί πέρασαν πάνω από μια Μπάρτσα λιωμένη. Το γκολ του Ρόμπεν τελείωσε τις ελάχιστες ελπίδες για ανατροπή".

Αντίθετα, η μαδριλένικη εφημερίδα "MARCA" κυκλοφορεί, έχοντας στο πρωτοσέλιδο της ένα τεράστιο "0-7" και σημειώνει: "Η Μπάγερν συνέθλιψε την Μπάρτσα σε μια σειρά που είναι αδύνατον να ξεχαστεί. Η Μπάρτσα του Τίτο καταρρέει. Οι Γερμανοί κατέστρεψαν μια ομάδα πεσμένη που ποτέ δεν στάθηκε ανταγωνιστική".

Η "AS", τέλος, αφιερώνει το πρωτοσέλιδο της κυρίως στην διαδοχή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης και στο πάνω μέρος της εφημερίδας έχει αναφορά για τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα", για τον οποίο γράφει το εξής: "Η Μπάγερν ισοπέδωσε για μια ακόμα φορά την Μπάρτσα".