Τα εισιτήρια με τον Κολοσσό

Την πρόσπαθειά της κάνει η Καβάλα για την παραμονή της στην Α1 και θέλει στο πλευρό της τον κόσμο της. Η ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση για τα εισητήρια που θα δοθούν προς διάθεση στο κοινό. Η ομάδα της Καβάλας χρείαζεται την στήριξη του κόσμου της για να παλέψει στον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο στις 20/04.Θέλοντας να προσεγγίσει και τους μικρούς φίλους του μπάσκετ θα δοθούν και δωρεάν εισητήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο 20/04/2013 και ώρα 16.00 στοΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου»στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και σας χρειάζεται όλους δίπλα της.

Μόνο ’όλοι μαζί’ μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη ‘μάχη’.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου θα είναι10 ευρώ (γενική είσοδος).

Για τους μαθητές και σπουδαστές, η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς, καθώς και για τους άνεργους, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑEΔ κα, ενώ πρώτα έχουν δηλώσει την πρόθεση και το όνομά του στα γραφεία της ΚΑΕ (τηλ. 2510-232422), μέχρι την Παρασκευή 19/4/2013 και ώρα 12:00.

Τέλος, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ θα ισχύσει για συγκεκριμένο αριθμό μαθητών (25-30) για καθένα από τα οκτώ Γυμνάσια της πόλης (πληροφορίες στις διευθύνσεις των σχολείων)".