Τα σπρώχνει για Καβάνι η Μπάγερν

Αποφασισμένη να προσφέρει το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ στη Νάπολι για την απόκτηση του Καβάνι παρουσιάζεται η Μπάγερν Μονάχου από τα γερμανικά ΜΜΕ.Ο Έντισον Καβάνι έχει γίνει μήλον της έριδος για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι "καυτό" όσον αφορά το μέλλον του. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, λοιπόν, η Μπάγερν Μονάχου πρόκειται να καταθέσει μία δελεαστική πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού.

Οι Βαυαροί λοιπόν ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ στην ιταλική ομάδα για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Καβάνι, με τον σούπερ σταρ της Νάπολι να παρουσιάζεται ως ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη Μπάγερν που έχει στο μυαλό του ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Παρ' όλα αυτά, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κλαούντιο Ανελούτσι, πήρε θέση για τις φήμες αυτές: "Ο Έντινσον δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να φύγει από τη Νάπολι", ήταν η δήλωσή του ενώ συνέχισε λέγοντας "Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν. Σημαίνει πως τα πηγαίνει πολύ καλά. Ωστόσο θυμάμαι ότι ο πρόεδρος της ομάδας έχει μιλήσει για 70 εκατομμύρια, ένα ποσό που πιστεύω και εγώ ότι είναι αντάξιο της ποιότητάς του σαν ποδοσφαιριστής".