Τελειώνει του Μπονγκ στον Ολυμπιακό, πόκερ για Χολέμπας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού τόσο με με την Βαλενσιέν για την απόκτηση του Γκαετάν Μπονγκ, όσο και με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Χοσέ Χολέμπας. Σε καλό δρόμο του Γιαταμπαρέ
Αμεσες θα είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι του Ολυμπιακού, που αυτή τη στιγμή παίζει σε... τριπλό ταμπλό. Ξεκινώντας από τον δικό του παίκτη, ο Χοσέ Χολέμπας είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν.
Ο έλληνας αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με την τουρκική ομάδα και πιέζει τον Ολυμπιακό να πει το "ναι" στην πρόταση, που έχουν δεχθεί από την Μπεσίκτας.
Οι τούρκοι προσφέρουν 2 εκ. ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει ακατέβατα 2,5 εκ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα φαίνεται πως είναι ενοχλημένοι από τη στάση του Χολέμπας και του ξεκαθάρισαν πως δεν θα δεχθούν εκβιασμούς.
Η απόσταση των δύο πλευρών ωστόσο δεν είναι μεγάλη και η λογική λέει πως οι ερυθρόλευκοι θα τα βρουν κάπου στη μέση με τους "αετούς".
Αλλωστε οι επαφές του Ολυμπιακού με την Βαλενισέν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, που ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μπονγκ, που προορίζεται για αντί-Χολέμπας.

Ο καμερουνέζος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει με τους πειραιώτες και περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει.
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται επίσης σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαστιά για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, που θα αποτελέσει την μεταγραφική ενίσχυση των πειραιωτών για τη θέση του αμυντικού χαφ.
Η Μπαστιά αρχικά ζητούσε 2 εκατομμύρια ευρώ, έριξε όμως τις απαιτήσεις της και ενδέχεται ο διεθνής αφρικανός από το Μάλι να  έρθει στην Ελλάδα με λιγότερα από 1.5 εκατομμύρια ευρώ.