"Τελικός το ματς με την Βέροια"

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε για το κρίσιμο σαββατιάτικο ματς (16/3, 17:15GR) της ΑΕΚ απέναντι στην Βέροια, για τα παιχνίδια που... έρχονται, αλλά και την ετοιμότητα της Ενωσης. Ο γερμανός τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "τελικό" τον προσεχή αγώνα της ομάδας του κόντρα στην "Βασίλισσα" του Βορρά, αλλά παράλληλα υποστήριξε πως όλα τα ματς που απομένουν, ως το τέλος του πρωταθλήματος, θα είναι τελικοί για τον "δικέφαλο" στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Super League.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνεν στην κάμερα της NOVA:

- Για το αν είναι... τελικός ο αγώνας με τη Βέροια: "Φυσικά. Είμαστε πολλές ομάδες μαζί στο βαθμολογικό πίνακα και οι διαφορές είναι μικρές. Απομένουν πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και όλα τα ματς είναι κρίσιμα".

- Για το αν είναι έτοιμη η ΑΕΚ να πάρει βαθμούς και στα εκτός έδρας παιχνίδια: "Δεν με νοιάζει που παίζουμε, χρειαζόμαστε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας και στη συνέχεια ακολουθούν δύο εκτός έδρας, στα οποία είναι λογικό πως θα πάμε για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην περιμένουμε να πάρουμε ξανά βαθμούς στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Χρειαζόμαστε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και για να το πετύχουμε, θα πρέπει να είμαστε καλοί".

- Για το ποια στοιχεία θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ για να νικήσει τη Βέροια, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο, όταν και είχε επικρατήσει με πολλά γκολ: "Δεν πρέπει να σκέφτεσαι πριν από το παιχνίδι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αν θα πετύχεις πολλά ή λίγα γκολ. Είναι λάθος αν πας να κάνεις τα ίδια πράγματα με αυτά που είχες κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων. Η Βέροια είναι διαφορετική πλέον. Άλλοι παίκτες θα είναι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα έχει στην ενδεκάδα παίκτες που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η Βέροια παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Πολλές ομάδες από αυτές που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία είναι σε καλή φόρμα και παλεύουν για τη σωτηρία τους, όπως και εμείς. Θα είναι λάθος εκ των προτέρων να σκεφτούμε αν θέλουμε να νικήσουμε με πολλά ή λίγα γκολ".