Τζανακάκης: Νοοτροπία νικητή

Ο Εργοτέλης παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία με τον Μανώλη Τζανακάκη να μιλάει για τη νοοτροπία νικητή που διέπει τους παίκτες της κρητικής ομάδας.Αναλυτικά, τα όσα είπε στο ΝovaΣΠΟΡ FM:
Για την πορεία μέχρι τώρα:
«Δεν το περιμέναμε ότι στην έκτη αγωνιστική θα είμαστε αήττητοι. Μας έχει μείνει η νοοτροπία από πέρυσι. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο προπονητής μας σε κάθε παιχνίδι δεν μας λέει ότι πάμε να κλέψουμε βαθμό, αλλά να παίξουμε για τη νίκη κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Στόχος οι τρεις βαθμοί πάντα»
Για τον Μεχία:
«Ο Μεχία μας έχει εντυπωσιάσει είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής και άνθρωπός. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας κατευθύνει και μας ηρεμεί. Φυσικά, όλα τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν δείξει από την αρχή τρομερές ικανότητες. Μας ανεβάζουν επίπεδο».
Για το στόχο της ομάδας:
«Ξέρουμε ότι είναι πολύ νωρίς, ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όπως μας λέει και ο προπονητής μας πρέπει να έχουμε τα κεφάλια σκυμμένα και να κάνουμε τη δουλειά μας. Στόχος είναι η παραμονή και ό,τι καλύτερο έρθει. Εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».
Για το ρόστερ της ομάδας και τη διοίκηση:
«Οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα εργάζονται πολύ σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχουν δώσει και την ψυχή τους. Το τεχνικό τιμ έχει δέσει. Η ομάδα έχει δέσει από πέρυσι, έχουμε χημεία και εκεί οφείλεται η πορεία μας. Στόχος μας να συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό».
Για τον προσωπικό του στόχο:
«Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους στόχους του Εργοτέλη και μέσα από την ομάδα μπορώ και εγώ να βοηθηθώ. Θέλω σε κάθε αγώνα να είμαι καλύτερος και ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που με βρίσκει στον Εργοτέλη».