Τζελέπης: Να διατηρήσουμε το φετινό κορμό των επιτυχιών του Πανθρακικού


Στον απόηχο της επίτευξης του στόχου της παραμονής στην κατηγορία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης, έκανε έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, παράλληλα αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη και τονίζοντας ότι στόχος είναι να μη γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα.Αναλυτικά όσα είπε στο Ράδιο Παρατηρητής ο πρόεδρος του Πανθρακικού:

Για το αν αισθάνεται ανακούφιση μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ: «Αρκετά ανακουφισμένος αλλά και αρκετά ευτυχισμένος με την έκβαση που είχε για εμάς το πρωτάθλημα».
Για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς για τον Πανθρακικό: «Είχαμε μια χρονιά με αρκετά βαθμολογικά σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορώ να μιλήσω βέβαια και για αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, καθώς θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο αλλά και χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σε άλλα παιχνίδια ήμασταν τυχεροί, σε άλλα άτυχοι κι έτσι είχαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα στο βαθμολογικό πίνακα. Κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας 20 βαθμούς, αλλά στο δεύτερο γύρο είχαμε αρκετές ατυχίες κι έτσι φτάσαμε να διεκδικούμε την παραμονή μας στην κατηγορία στις τελευταίες αγωνιστικές. Εκεί όμως φάνηκε όλη η δύναμη και ο χαρακτήρας της ομάδας και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν την τεράστια πρόκληση, έχοντας μάλιστα αντιπάλους πολλές ιστορικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ. Απέναντι σε αυτές τις ιστορικές ομάδες, ο μικρός όσον αφορά την ιστορία του στη Σούπερ Λιγκ Πανθρακικός, πάλεψε και κατάφερε να σωθεί. Έτσι τα συναισθήματά μας είναι ευχάριστα και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτήν την ομάδα».
Για το αν ήταν πιο γλυκός ο τρόπος που επετεύχθη η παραμονή, δεδομένου πως ο Πανθρακικός πήρε αποτελέσματα σε καυτές έδρες και ανταπεξήλθε στις δυσκολίες των τελευταίων αγωνιστικών: «Σίγουρα η παραμονή ήταν πιο γλυκιά έτσι, επειδή η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, δεν εμφανίστηκε αγχωμένη στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια και αντίθετα τα παιδιά έβγαλαν όλο τους το πάθος, προκειμένου ο Πανθρακικός να μείνει στη Σούπερ Λιγκ».
Για τα ιστορικά ρεκόρ που κατέγραψε φέτος ο Πανθρακικός: «Πράγματι ο Πανθρακικός έκανε φέτος πολλά ρεκόρ. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν η χρονιά των ρεκόρ. Νικήσαμε για πρώτη φορά ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και γενικότερα αντιπάλους που δεν είχαμε κερδίσει στην ιστορία μας. Φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου, κάνοντας μια πορεία που κανείς δεν περίμενε και μάλιστα πετύχαμε και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στο πρωτάθλημα. Ήταν μια ιστορική χρονιά για όλη την οικογένεια του Πανθρακικού. Σε αυτήν την οικογένεια ανήκει και ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και όλη η πόλη μας».
Για το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: «Ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, ωστόσο ο στόχος της διοίκησης είναι να μην αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Μαθαίνοντας ίσως και από τα λάθη του παρελθόντος, αυτό που θα επιδιώξουμε θα είναι να διατηρήσουμε το φετινό κορμό των επιτυχιών του Πανθρακικού και με κάποιες καλές προσθήκες να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν».
Για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Με τον Παύλο Δερμιτζάκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο δεν έχουμε συζητήσει ακόμα, δεν έχουμε ορίσει ποια θα είναι η συνέχεια της συνεργασίας μας. Αν όμως υπάρξει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, τότε η συνέχιση της συνεργασίας μας θα είναι δεδομένη. Θα βάλουμε όμως τα πράγματα κάτω από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και θα αποφασίσουμε».