Την Τετάρτη (17/4) η απονομή στα κορίτσια του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη (17/04) θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος βόλει γυναικών στον Ολυμπιακό, μετά τον τελικό της ανδρικής ομάδας με τον Παμβοχαϊκό.Μετά τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκο θα γίνει η απονομή και η βράβευση των κοριτσιών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου μετά την επικράτησή τους επί της ΑΕΚ.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσουν θα έχουν οι αθλήτριες μαζί με τον κόσμο και το αντίστοιχο αντρικό τμήμα του βόλει. Την απονομή θα κάνει ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιάννης Στουραΐτη. Επίσης θα βραβευτεί ως MVP και η αρχηγός των ερυθρολεύκων Δήμητρα Γιακουμή.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: "Ανυπομονούμε για τη στιγμή που περιμένουμε όλοι. Και εμείς και ο κόσμος», τονίζει χαρακτηριστικά η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικώνΗ Τετάρτη θα είναι η ημέρα του βόλεϊ του Ολυμπιακού. Καταρχήν θα ενισχύσουμε και εμείς μαζί με τους φιλάθλους μας την προσπάθεια των συναθλητών μας της ανδρικής ομάδας στον 2ο τελικό με τον Παμβοχαϊκό και αμέσως μετά θα έχουμε την τιμή να σηκώσουμε το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδας, το πρώτο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών".