Τιάγκο Σίλβα: Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα

Ο 28χρονος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως το Champions League και η Μπαρτσελόνα μπορούν να... περιμένουν.Αναλυτικά οι δηλώσεις του βραζιλιάνου αμυντικού της Παρί:

"Το να κερδίσουμε το Champions League είναι ο βασικός μας στόχος. Όλοι μας ονειρευόμαστε κάτι τέτοιο. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μερικές φορές είμαστε με μια διαφορετική ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ενώ το Champions League είναι μια μεγάλη διοργάνωση, το πρωτάθλημα είναι εξίσου σημαντικό. Μην ξεχνάτε, πως η ομάδα δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 18 χρόνια! Είναι καλό που είμαστε στην κορυφή, όμως οι Μαρσέιγ και Λιόν δεν είναι αρκετά πίσω μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, ο Τιάγκο Σίλβα δήλωσε: "Νιώθω καλά ψυχικά, αλλά δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός και να δεν ήταν ότι καλύτερο που έμεινα εκτός δράσης για περίπου δυο μήνες. Δεν είμαι απολύτως έτοιμος και βρίσκομαι στο 80% της φυσικής μου κατάστασης. Θα δουλέψω ώστε να επανέλθω στο 100%".