Τι φέρνουν Καρεμπέ και Ισά

Η άφιξη των Καρεμπέ και Ισά στον Ολυμπιακό αναμένεται να φέρει νέες προοπτικές στη μεταγραφική αγορά, γεγονός που θα δώσει περισσότερες εναλλακτικές στον ΜίτσελΟι δύο άνδρες έπιασαν δουλειά στο Λιμάνι φορτωμένοι με ιδέες και προτάσεις για αρκετούς παίκτες, κυρίως από τη γαλλική αγορά. Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ανοίξουν στον Μίτσελ τα μπλοκάκια τους και να συζητήσουν για ποδοσφαιριστές που κατά τη γνώμη τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ακόμη είναι νωρίς για να γνωρίζουμε ακριβώς ποιους παίκτες έχουν σημειώσει, ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε ήδη ρίξει τα δίχτυα του στη γαλλική αγορά.

Σεϊρού, Αμαλφιτανό και Κεσέρου έχουν ήδη γραφτεί για τους ερυθρόλευκους. Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στη Μαρσέιγ και ο τρίτος στην Μπαστιά, δύο ομάδες με τις οποίες ο Ισά έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Ισά φαίνεται επίσης να έχει ήδη προτείνει στον Ολυμπιακό τις περιπτώσεις των Σαλιμπούρ (αμυντικός), Γκομίς (αμυντικό χαφ, Βαλενσιέν), Μοστέφα (αμυντικό χαφ, Αζαξιό).

Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισά πρότεινε και τον Σαρλ Ενζόγκμπια. Ο Γάλλος επιθετικός πέρυσι είχε αρκετούς τραυματισμούς αλλά κατάφερε να παίξει σε 28 ματς με την Άστον Βίλα και είναι από τα δυνατά ονόματα που θα παίξουν το καλοκαίρι.

Οσο για τον Καρεμπέ, εκτός της Γαλλίας, έχει το βλέμμα του και στην αγορά της Ελβετίας, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σερβέτ. Εκεί αγωνίζεται και ο Βαλντίβια, για τον οποίο, όπως γράφει, η εφημερίδα Sportday υπάρχει ενδιαφέρον.