Τον πληγώνει το Βικελίδης

Με γκολ των Τόρες και Γουνδουλάκη ο Πλατανιάς πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας 2-1 τον Αρη για την 9η αγωνιστική της Super League

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας νίκες ο Αρης επέστρεψε στο Κλεάνθης Βικελιδης, ψάχνοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Αποδείχθηκε όμως πως το "σπίτι" του τον πληγώνει και οι κίτρινοι ηττήθηκαν για δεύτερη φορά (έχουν και δύο ισοπαλίες) εκεί, κάνοντας πισωγύρισμα. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι κρητικοί προηγήθηκαν σε κομβικό σημείο του αγώνα με τον Τόρες (στο 43'), αλλά ο Αρης ισοφάρισε στο 75' με τον συνήθη ύποπτο, Ουντότζι. Την τελευταία κουβέντα ωστόσο την είπε ο Γουνδουλάκης, που με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Με τον Τόρες να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς και να δίνει προβάδισμα στον Πλατανιά κόντρα στη ροή του αγώνα ολοκληρώθηκε το α' μέρος. Ο Αρης για περίπου 35 λεπτά ήταν η ομάδα, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή ώστε να απειλήσει τον Γεωργαλίδη. Η ομάδα του Μιλίνκοβιτς είχε προβλήματα στον δημιουργικό τομέα.
Στις δύο περιπτώσεις που ο Αρης έγινε απειλητικός ήταν άστοχος, αφού τόσο ο Τάτος, όσο και ο Ουντότζι δεν έστειλαν την μπάλα προς την εστία. Ο Πλατανιάς κατάφερε να κλείσει σωστά τους διαδρόμους και δραστηριοποιήθηκε επιθετικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτό αποδείχθηκε αρκετό για τους χανιώτες, αφού στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τόρες να ανοίγει το σκορ στο 43'.
Στις αρχές της επανάληψης μπήκε φορτσάτος και αφού απείλησε με τρία στημένα, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες. Μία με τον Παπαδόπουλο στο 50', τον οποίο σταμάτησε ο Γεωργαλίδης και μία με τον Ουντότζι -και πιο σημαντική- να πλασάρει άουτ από ευνοϊκή θέση στο 51'. Οι κρητικοί ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν μπάλα και να παγώσουν το ρυθμό, μεταφέροντας το παιχνίδι έξω από την περιοχή τους.Ο Πλατανιάς έφερε το ματς στα μέτρα και του κι αν ο Αγκιλέρα ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 66'.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν. Με πάθος αντιστάθμιζαν το πρόβλημα στη δημιουργία και στο 75' ισοφάρισαν με φάση βγαλμένη από προηγούμενα ματς. Ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ και ο συνήθης ύποπτος Ουντότζι με κεφαλιά ισοφάρισε. Το γκολ του αφρικανού όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό αυτή τη φορά. Κι αυτό καθώς η χρυσή αλλαγή του Ουζουνίδη, ο Γουνδουλάκης, σκόραρε στο 83' μετά από ασίστ του Αγκιλέρα, χαρίζοντας την πρώτη φετινή νίκη στον Πλατανιά