Τοτσέ: Εχω συμβόλαιο και θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό

Μπορεί από το ρεπορτάζ να προκύπτει πως ο Χοσέ Τοτσέ δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, αφού το συμβόλαιό του δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά η ΠΑΕ, ωστόσο ο Ισπανός επιθετικός με δηλώσεις που έκανε μετά το τελευταίο ματς της περιόδου με την Βέροια θεωρεί δεδομένη την παραμονή του στο Τριφύλλι και τη νέα περίοδο, δηλώνοντας άγνοια για τις συζητήσεις περί μείωσης των αποδοχών του...Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Τοτσέ:

-Τι πήγε στραβά και δεν πετύχατε κανέναν από τους στόχους που είχαν τεθεί;

"Είναι πλήγμα για εμάς και την ομάδα που δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι κάτι που θέλαμε πολλοί όλοι μας. Να παίξουμε στα πλέι οφ και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Δεν τα καταφέραμε όμως. Ήταν μια περίπλοκη κατάσταση. Έγινε πολλές αλλαγές στο τεχνικό τιμ, υπήρχαν αλλαγές και στους ποδοσφαιριστές. Προφανώς όλες αυτές οι αλλαγές επηρέασαν την ομάδα. Ελπίζω ότι όλα αυτά θα αλλάξουν ενόψει της νέας σεζόν. Πρέπει να αλλάξουν ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την κακή χρονιά και να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την κατάσταση".

-Θα σε δούμε και τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού; Θέλεις να μείνεις;

"Φυσικά. Αυτό είναι ξεκάθαρο για μένα. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο και θέλω τη νέα χρονιά να δώσω ακόμα περισσότερα στην ομάδα βοηθώντας τη να πετύχει τους στόχους της".

-Εχεις κάνει συζητήσεις με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να μειωθούν τα χρήματα στο συμβόλαιό σου;

"Προς το παρών δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα μιλήσουν μαζί μου για αυτό το θέμα. Ξέρω ότι έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο ακόμα και θα δούμε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα".