Το "παλεύει" για Μανωλά η Μονακό

Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά παρουσιάζεται η Μονακό, που πρόκειται να προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει.Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο σύλλογος του Πριγκιπάτου παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού στόπερ του Ολυμπιακού και φαίνεται οι μονεγάσκοι δεν θα μείνουν στα λόγια.

Πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ζαν-Λουκ Μπουζίν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον 21χρονου παίκτη.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και υπεύθυνος μεταγραφών της Μονακό έλαβε την απάντηση ότι ο Μανωλάς δεν είναι προς πώληση και μόνο αν φτάσει κάποια εξαιρετική πρόταση, τότε μπορεί να υπάρξουν οι σχετικές συζητήσεις.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι Γάλλοι έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό από τα 3,5 εκατ. ευρώ, αφού θεωρούν ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό να βάλει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο χορό των συζητήσεων.

Μάλιστα, η Μονακό θα στείλει δύο παράγοντες για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μανωλά.