Το σήκωσαν και οι Νέοι του Ολυμπιακού

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού μετά τη νίκη τους με 2-1 επί του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη
Λίγες μέρες μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος από τους άνδρες, οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν τη δική τους, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα Νένων.
Η ομάδα του Μπερντ Στορκ είχε αναδειχθεί ήδη πρωταθλήτρια και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είχε προγραμματιστεί η γιορτή των "μικρών".

<img alt="" src="/files/File/0302/1089.jpg" />
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του Λεβαδειακού και ακολούθησε η απονομή της κούπας, την οποία σήκωσε πρώτος ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ρουγκάλας.
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία των Νέων του Ολυμπιακού μετά την εξαιρετική τους πορεία στο NextGen Series, όπου και έφτασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

<img alt="" src="/files/File/0302/1090.jpg" />
"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου και τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλη την Ακαδημία του Ολυμπιακού, για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν, σε μία δύσκολη σεζόν. Αλλάξαμε πολλά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, κάναμε μία μικρή… επανάσταση, αν μπορούμε να το πούμε και έτσι. Στάθηκαν όλοι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε.
Η φετινή σεζόν, κατά την οποία είχαμε παρουσία και στην Ευρώπη και πήγαμε πολύ καλά, πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον, για τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας", δήλωσε ο γερμανός τεχνικός της ομάδας, Μπερντ Στορκ.

<img alt="" src="/files/Image/2013/apr/27/1088.jpg" />