Το τελευταίο χαρτί της ΑΕΚ

Οι προετοιμασίες για την απολογία της Ένωσης σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ έχουν ξεκινήσει με την ΑΕΚ να στηρίζεται στις μαρτυρίες των ανθρώπων του Πανθρακικού αλλά και των υπολοίπων πως ο αγώνας μπορούσε να ολοκληρωθεί κανονικά, κόντρα στην απόφαση του διαιτητή.Μετά από όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (14/04) η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κληθεί να απολογηθεί και όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη (18/04) η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να ανακτήσει ελπίδες σωτηρίας.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει να χτίζει την υπερασπιστική γραμμή  της ομάδας για την απολογία  της Πέμπτης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι η ΑΕΚ θα ρίξει όλο το βάρος της στο γεγονός ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να βγουν ξανά οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να παιχτούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα, κάτι που θα στηρίξει τόσο στις μαρτυρίες των ανθθρώπων του Πανθρακικού όσο και σε συνολικές μαρτυρίες αλλά και δημοσιεύματα του Τύπου που ανέφεραν ότι μετά την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο ήταν εφικτό να παιχτούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα.  επίσης η ΑΕΚ είναι πιθανόν να επικαλεστεί ορισμένες ανακρίβειες που καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα όπως π.χ ότι δεν υπήρχαν δίχτυα στα τέρματα κάτι που δεν ισχύει αλλά και στο γεγονός οτι η διαιτησία δεν κράτησε ίδια στάση στο παιχνίδι του Άρη με τη Βέροια.

Με γνώμονα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσπαθήσει να την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να συνεχιστεί και πως η απόφαση που πήρε ο Τριτσώνης ήταν λανθασμένη. Αν καταφέρει η Ένωση να πείσει να την επιτροπή δε θα αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα και θα αποφασιστεί να παιχτούν τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Κάτι που ουσιαστικά θα δίνει την δυνατότητα στην ΑΕΚ να παίξει τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική.