Τρέχουν για το μπαράζ Γιούρκας και Μαυρίας

Με τη σκέψη τους στο μπαράζ με τη Ξάνθη επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (24/4). Αγώνα δρόμου κάνουν για είναι διαθέσιμοι οι Σεϊταρίδης και ΜαυρίαςΟι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα ξεκουράστηκαν για δύο μέρες και την Τετάρτη (24/4) βρέθηκαν στην Παιανία για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του μπαράζ με τη Ξάνθη.
Οπως γνωστοποιήθηκε το μπαράζ για την 6η θέση (ενδεχομένως να οδηγήσει και σε ευρωπαϊκή έξοδο αν δεν πάρει αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννινα) θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο "ΑΕΛ FC Arena".
Η προσοχή του ιατρικού επιτελείου βρίσκεται στους Σεϊταρίδη και Μαυρία, οι οποίοι είναι τραυματίες και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι. Περισσότερες ελπίδες έχει ο Σεϊταρίδης, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μαυρία.
Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Κουίνσι και Μαρίνος. Λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων απουσίαζε ο Χουχούμης, ενώ άδεια είχε ο Βιτόλο για ιατρικούς λόγους.
Οι πράσινοι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας κι έπαιξαν δίτερμα. Μετά τον ορισμό του μπαράζ η άδεια για το Πάσχα περιορίζεται στο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.