Τριάρα και τρίτη θέση ο Αστέρας!

Την πιο ευρεία νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας που επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στην Τρίπολη και έπιασε στην 3η θέση τον Ατρόμητο, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο. Οι Αρκάδες είχαν ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, ενώ οι Αγρινιώτες σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια.Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, ύστερα από σέντρα του Καράσκο και κεφαλιά του Ντε Μπλάσις, που έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 22ο λεπτό, όταν ο Καλί έκανε το γυριστό σουτ, ο Ερνάντεζ βρήκε όσο χρειαζόταν τη μπάλα κι αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Δύο λεπτά αργότερα καλό σουτ του Καράσκο για τον Αστέρα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπρακάλι. Στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 2-0. Ο Ουσέρο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπρακάλι έκανε άστοχη έξοδο και ο Ζησόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν βγει το ημίχρονο είχαμε από μια αναγκαστική αλλαγή για τις δυο ομάδες. Ο Μπελόν άφησε τη θέση του στον Ιωάννου στο 33ο λεπτό, ενώ στο 39' τραυματίστηκε ο Ντε Μπλάσις και στη θέση του πέρασε ο Ναβάρο.

Ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 3-0 στο 54', όταν ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι από τον Καλί, αλλά ο Μπρακάλι απέκρουσε την εκτέλεση του Ουσέρο. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είπε όχι δυο λεπτά αργότερα και σε πλασέ του Καράσκο.

Τελικά οι Αρκάδες έκαναν το 3-0 με την συμπλήρωση μιας ωρας αγώνα, όταν από σέντρα του Ουσέρο, ο Καράσκο έσπασε το οφσάιντ και με γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της τιμής, αλλά ο Ερνάντες ήταν σταθερός, τόσο στο 74', σε διαδοχικά σουτ του Κούσα και του Θεοδωρίδη, όσο και στο 82' σε νέο σουτ του Θεοδωρίδη, με τον Βενεζουελάνο να αποκρούει και με τη μπάλα να πηγαίνει στο δεξί δοκάρι.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65' Σέτι), Ντε Μπλάσις (38' Ναβάρο), Καράσκο, Μπαράλες (73' Χουάνμα).
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μπακάκης, Κούσας, Καλί, Μελισσάς (57' Μπόγιοβιτς), Γοδόι, Ζούνιορ (67' Ζούνιορ), Γκάλο, Μπελόν (34' Ιωάννου), Θεοδωρίδης, Καμαρά.