Τσάβες: Θα δουν κι άλλα γκολ από εμένα

Υπόσχεση στους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα πως θα σημειώσει περισσότερα γκολ έδωσε ο Κρίστιαν Τσάβες, που παρέλαβε το βραβείο του best goal της πρεμιέρας
Το γκολ του Κρίστιαν Τσάβες στην Τρίπολη χάρισε στον νεοαποκτηθέντα αργεντίνο το πρώτο φετινό βραβείο για το καλύτερο γκολ και ο παίκτης του ΠΑΣ υποσχέθηκε ακόμα περισσότερα τέρματα.
Οι δηλώσεις του Τσάβες: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, αλλά πιο χαρούμενος για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα συνεχίσω να δουλεύω και χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε. Οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά και καλοί παίκτες όλοι τους.
Οι φίλαθλοι να ελπίζουν σε περισσότερα γκολ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο από εμένα, αλλά τουλάχιστον από εμένα σίγουρα θα δουν κι άλλα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και υπάρχουν ικανοί παίκτες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να παλέψει όμως για κάτι καλό".
Ο Αλέκος Καχριμάνης από την πλευρά του δήλωσε: "Συγχαρητήρια και εύχομαι το πέρασμα από τον ΠΑΣ να είναι και για τον ίδιο και για την ομάδα σπουδαίο".