Τσεκάρει τους καινούριους & βγάζει συμπεράσματα ο Δέλλας


Ενα δυνατό τεστ για χρήσιμα συμπεράσματα είναι το αποψινό (31/8, 20:00GR) που δίνει η ΑΕΚ με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση της ομάδας του κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, αφού η Καλλιθέα είναι σύλλογος μιας κατηγορίας μεγαλύτερης (Β' Εθνική), ενώ θα δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους και τους νέους Ντακόλ, Πλατέλλα και Πόποβιτς, που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει την Ενωση με σύστημα 4-2-3-1 και τον Ανάκογλου ως παρτενέρ του Κορδέρο στα αμυντικά χαφ. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο "Τράι", απέναντι στην Καλλιθέα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βούρας, στην άμυνα δεξιά ο Γεωργέας, αριστερά ο Πεταυράκης και δίδυμο στα στόπερ οι Τσούπρος, Σταθάκης, ενώ δίπλα στον Κορδέρο θα είναι ο Ανάκογλου. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Μπρέσεβιτς, με τον Ντακόλ πίσω του σε ελεύθερο ρόλο, τον Ράμα δεξιά και τον Πλατέλλα αριστερά.

Την ίδια στιγμή, ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένονται οι ανακοινώσεις για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει τρέξει τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα της χρηματοδότησης για την κατασκευή του έργου και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δάνειο για να καλυφθούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ, που απαιτούνται.

Ήδη, η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με την Πολιτεία για να εισπράξει είκοσι εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το συγκεκριμένο έργο, ενώ ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με αρκετούς επιφανείς επιχειρηματίες και γνωστές εταιρίες για τη χρηματοδότηση του έργου.