Τσεσνάουσκις: Θα παίξουμε για την Ελλάδα!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Εργοτέλη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, μίλησε για τον αγώνα της Λιθουανίας με αντίπαλο την Βοσνία, τονίζοντας πως η χώρα του θα παίξει για να προκριθεί στο Μουντιάλ η Ελλάδα.Αναλυτικά τα όσα είπε στον 'Arena 89,4':
'Ξέρω ότι είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε  αλλά απέναντι μας έχουμε μία ομάδα που μάχεται. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Λετονία' για να προσθέσει:
'110% θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο αλλά παίζουμε σε κάθε ματς για την νίκη. Αυτό ισχύει και για την Βοσνία αλλά εμείς θα μπούμε έτοιμοι για την νίκη'.
Για το πριμ και τα όσα  ακούστηκαν ότι η ΕΠΟ έταξε λεφτά στους παίκτες της Λιθουανίας: 'Όχι δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό το θέμα. Κανείς δεν μας έδωσε πριμ. Μην τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά. Είναι πράγματα που γράφονται από την Βοσνία. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πριμ'.
Όσον αφορά την προτίμηση του: 'Θέλω η Ελλάδα να πάει στο Μουντιάλ. Είναι ανόητη ερώτηση. Αν παίξω θα προσπαθήσω να σκοράρω αλλά η θέση μου είναι στην άμυνα και δεν με βοηθάει σε κάτι τέτοιο'.
Μετά είπε: 'Άλλοι λένε ότι αν κερδίσουμε θα βοηθήσουμε την Ελλάδα αν χάσουμε θα είναι σαν να βοηθάμε την Βοσνία. Δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς . Θέλουμε να παίξουμε δυνατά. Η Βόσνια είναι δυνατή για παράδειγμα παίζουν παίκτες όπως ο Τζέκο'.
Για τον κόσμο: 'Αυτή την στιγμή υπάρχουν 8,000 Βόσνιοι και είναι σε ολόκληρη την πόλη . Θα παίζουμε σαν να είμαστε εκτός έδρας. Θα είναι 2000 φίλαθλοι από την Λιθουανία το πολύ.  Λένε ήρθαμε εδώ και θα νικήσουμε 5-0 αλλά εμείς τους είπαμε ελάτε και κερδίστε'.
Όσον αφορά το που θα γίνει ο αγώνας: 'Αλλάξαμε γήπεδο. Παίζουμε στο Κάουνας και όχι στο Βίλνους γιατί εκεί είναι συνθετικό'.
Τέλος είπε: 'Θα παίξουμε με αντεπιθέσεις γιατί ξέρουμε ότι η Βοσνία είναι δυνατή και πρέπει να κλείσουμε την άμυνα μας. Σταυρώστε τα χέρια σας, και κάντε την προσευχή σας να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να πάτε εσείς στο Μουντιάλ'.