Τσιώλης: Αξίζαμε τη νίκη

Στην ανωτερότητα του Αστέρα και στο δίκαιο του αποτελέσματος στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τυπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σακη Τσιώλη:
"Νομίζω πως αξίζαμε απόλυτα αυτή τη νίκη. Μπήκαμε στο ματς όπως έπρεπε, κάναμε φάσεις και καταφέραμε να προηγηθούμε. Από τη στιγμή που δε δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο 10λεπτο του β' ημιχρόνου, διαχειριστήκαμε εύκολα το προβάδισμα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη."
Για τον αγώνα: "Κέρδισε ο καλύτερος. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Ο Ατρόμητος βγήκε ψηλά, μας έδωσε χώρους, κάναμε το 0-1 και από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος σταθήκαμε τυχεροί στις ευκαιρίες του Ατρόμητου. Στο 2-0 με το πέναλτι τελείωσε το ματς."
Για τις δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του:  "Δέχθηκα να κάνω μια συνέντευξη για να εξυπηρετήσω εσάς τους δημοσιογράφους. Είπα ότι υπήρχε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον μέσα στη σεζόν, αλλά τίποτε παραπάνω. Δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου να μιλάω με άλλες ομάδες όταν δουλεύω σε μια ομάδα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τον Αστέρα που μου δείχνει εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Είπα ότι όταν έρθει ο καιρός πάνω  και πρώτα από όλα θα συζητήσω με τον Αστέρα."
Για τον κόσμο: "Μέσα από το ότι ο κόσμος εκφράζει το όνομα του προπονητή θέλει να εκφράσει αυτό που βλέπει για την ομάδα. Αυτό που βλέπει και του αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μας δίνει τα εύσημα του."
Για τους στόχους: "Σπουδαία επιτυχία γιατί νικήσαμε μια ομάδα που έχει στόχους ίδιους με εμάς. Ο Αστέρας μπορεί να βλέπει πολύ διαφορετικά τα πράγματα για το μέλλον. Περιμένουμε τον Ατρόμητο στα πλέι οφ…"
Για το θάνατο της Αγγελικής Τζιρμάκη: "Θερμά συλλυπητήρια για την Αγγελική Τζιρμάκη. Την γνωρίζω από όταν έκανε ρεπορτάζ Ιωνικού. Θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα."