Τσιώλης: Επί ίσοις όροις στο Περιστέρι

"Ο Ατρόμητος είναι μια οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Παίζει στην έδρα του αλλά ο Αστέρας έχει το δικό του πλέον στυλ, τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο επί ίσοις όροις". Με τα παραπάνω λόγια ο Σάκης Τσιώλης έδωσε το στίγμα του ενόψει της κυριακάτικης μάχης... πρόγευμα για τα play off με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιώλης στη Nova:

«Ο Ατρόμητος είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ομάδα με στόχους. Από την αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ μας για την καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Πάμε πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς εκτιμώντας ιδιαίτερα τη δυναμική του αντιπάλου.
Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην ιστορία και στην στατιστική. Αυτό που έχει σημασία είναι το τώρα. Υπολογίζουμε πολύ τον αντίπαλο, πρέπει να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Τσιώλη ο οποίος συνέχισε:
«Ο Αστέρας έχει αποδείξει πως δεν επηρεάζεται από τις απουσίες. Υπάρχουν σίγουρα διακυμάνσεις τη διάθεση, στο πάθος και στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η σεζόν για εμάς έχει ξεκινήσει από τις 10 Ιουνίου. Όταν χρειάζεται όμως να πιέσουμε και να συγκεντρωθούμε, βρίσκουμε τα πατήματά μας και η ομάδα βγάζει το πραγματικό της πρόσωπο.
Ο Ατρόμητος είναι μια οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Παίζει στην έδρα του αλλά ο Αστέρας έχει το δικό του πλέον στυλ, τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο επί ίσοις όροις».
Τέλος αναφέρθηκε στο στόχο της δεύτερης θέσης:
«Πρέπει να εξασφαλίσουμε κατά πρώτον την τρίτη θέση και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε και τη δεύτερη που θα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε αρκετό καιρό σε αυτή τη θέση και μπορούμε να τα καταφέρουμε».