Τσιώλης: Κάναμε όσες ευκαιρίες δεν είχαμε μέχρι τώρα

Στις πολλές ευκαιρίες, που δημιουργήσε ο Αστέρας στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά το νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί της ΚαλλονήςΙκανοποιημένος με τη νίκη, όχι όμως και με την αποτελεσματικότητα του Αστέρα παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά το ματςμε την Καλλονή.
Τόνισε ωστόσο πως τουλάχιστον η ομάδα του δημιούργησε όσες ευκαιρίες δεν είχε δημιουργήσει τα προηγούμενα εντός έρας παιχνίδια του.
"Ήταν μια δίκαιη νίκη. Κάναμε τόσες ευκαιρίες σήμερα, όσες δεν έχουμε κάνουμε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Κάποιες φορές είναι να τρελαίνεσαι με τις ευκαιρίες που χάνεις. Πάντως το καλό είναι ότι φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες", δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για τον αγώνα: "Ήταν μια καθαρή και δίκαιη νίκη με γρήγορο, συνδυαστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες πριν από την αποβολή. Μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα. Ήταν μια σπουδαία νίκη που μας φέρνει ξανά στις πρώτες θέσεις. Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα τρία ντέρμπι που έχουμε. Είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες με υγεία όπως η Καλλονή που έχει και ποιότητα παιχνιδιού".
Για τα αφεντικά της ομάδας: "Σήμερα για πρώτη φορά δεν είχαμε κάποιον από τους ιδιοκτήτες μαζί μας. Σήμερα ζήτησα από τους παίκτες να κάνουν περήφανα τα αφεντικά της ομάδας που μας έβλεπαν από μακριά και οι οποίοι δουλεύουν για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου και ξέρουμε καλά ότι ο Αστέρας ενδιαφέρεται πολύ για το Κύπελλο".
Για το ρόστερ: "Είπα από την αρχή ότι έχουμε πιο πλούσιο ρόστερ. Είδαμε σήμερα και τον Χουάνμα που έχει κίνηση, πάθος και είναι θέμα χρόνου το πάθος. Έχουμε Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Ουσέρο και άλλους πολλούς με φοβερή ποιότητα...".
Για την επιλογή να αφήσει εκτός αποστολής το Ζαραδούκα: "Ένας προπονητής πρέπει να τα κοιτάζει αυτά. Πρέπει να βλέπει την κατάσταση των παικτών του. Όταν ένας παίκτης έχει κόπωση πρέπει να του δίνεις ανάσες. Μπήκε ο Χρήστος σήμερα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες".
Για τον κόσμο: "Αυτό που ήθελα να πω είναι για τον κόσμο. Περιμένουμε πολλούς περισσότερους να έρθουν κοντά μας. Θέλουμε να κρατάμε την Τρίπολη ψηλά και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε δίπλα τον κόσμο μας".