Τσιώλης: Να εκμεταλλευτούμε τα κενά του ΠΑΟΚ

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δε χρειάζεται πλέον να αποδεικνύει ότι είναι καλή ομάδα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Με το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ κλείνει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Οι Γιαννιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και ο Σάκης Τσιώλης είναι αισιόδοξος ενόψει του παιχνιδιού, όπως δήλωσε στη NOVA.
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: "Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Εμείς αφήσαμε πίσω τη φανέλα και το όνομα του αντιπάλου και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη βοήθεια του κόσμου μας εάν θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας".
Για το αν η ομάδα του ΠΑΣ είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο: "Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να στοχεύεις στη βελτίωση και πρέπει να προσπαθείς μέσα από τη δουλειά να βελτιώνεσαι. Κρατάω το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό και κοιτάμε πώς να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Πλέον η ομάδα δεν έχει να αποδείξει εάν είναι καλή, αυτό είναι δεδομένο. Ο ΠΑΣ έχει αλλάξει επίπεδο και παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε".
Για το αν θα είναι κουρασμένος ο ΠΑΟΚ: "Παίζει ρόλο το αποτέλεσμα. Έχει βάθος στο ρόστερ και όπως και εμείς έτσι και αυτός θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα κοιτάξουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί που έχουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχουμε καλή συνοχή στο μαρκάρισμα και να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους και να τα εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα".