Τσουκαλάς: Ολα εξαρτώνται από εμάς

O Σταύρος Τσουκαλάς θα βρεθεί για μια ακόμη φορά αντίπαλος της πρώην ομάδας του και όπως τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι, πλέον είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΣ. O μέσος της γιαννιώτικης ομάδας τόνισε πως πρέπει να κερδίσουν για να ανέβουν ψηλά στην βαθμολογία και πως όλα εξαρτώνται από τους ίδιους.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΣ:
«Πέρασα όμορφες και άσχημες στιγμές στον ΠΑΟΚ αλλά αυτό είναι παρελθόν. Πλέον είμαι στον ΠΑΣ και θα είμαι για τα επόμενα χρόνια. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ για να πάρουμε κάτι θετικό. Είναι πολύ καλή ομάδα, ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να βελτιώσουμε, πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου για να ανεβούμε στη βαθμολογία».

Στη συνέχεια ο Τσουκαλάς πρόσθεσε:: «Έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα, υπάρχει βελτίωση και σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ παίζει ρόλο η μαχητικότητα και η πίστη αλλά στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν φτιαχτεί για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοια παιχνίδια. Όλα εξαρτώνται από εμάς».